Gratis verzending vanaf €75.-   
 Vandaag vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden

Bezorging & retournering

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?
Wanneer je een bestelling plaatst vóór 16.00 uur, wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden, tenzij door jou anders aangegeven op de kalender. Dit betekent dat in bijna alle gevallen PostNL jouw pakket de volgende dag bezorgd. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging van PostNL en kunnen wij dit dus niet garanderen.

Hoe kan ik mijn pakket volgen?
Wanneer het pakket bij ons is afgehaald ontvang je een track and trace code van PostNL op het door jou ingevulde e-mailadres.

Naar welke landen kan ik mijn pakket versturen?
Op dit moment kunnen de pakketten worden verzonden binnen Nederland en België.

Wat gebeurt er wanneer de ontvanger niet thuis is?
Helaas komt het wel eens voor dat de ontvanger niet thuis is. De koerier probeert in dit geval het pakket bij de buren af te geven, hiervan krijgt de ontvanger een kaartje in de bus. Wanneer de buren het pakket niet (kunnen) aannemen krijgt de ontvanger een kaartje in de bus voor een nieuwe bezorgafspraak.
Het pakket wordt maximaal drie keer aangeboden, wanneer dit niet succesvol is wordt het pakket naar het dichtsbijzijnde PostNL depot gebracht. Hier kan de ontvanger het pakket zelf ophalen.

Het cadeau is beschadigd ontvangen, wat moet ik doen?
OpJouwGezondheid pakt uw cadeau zorgvuldig in, maar helaas kan het wel eens voorkomen dat het beschadigd raakt tijdens bezorging. Maak een foto van het beschadigde pakket  en laat de verzender ons een e-mail sturen met bijgevoegde foto. Voorzie de e-mail alstublieft van een ordernummer zodat wij jou zo snel mogelijk kunnen helpen. Met deze informatie kunnen wij een passende oplossing aanbieden.

Welke garantie biedt OpJouwGezondheid mij?
Op de producten van OpJouwGezondheid is de wettelijke garantie van toepassing.

Wanneer kan ik mij beroepen op het herroepingsrecht?
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Het volgende formulier moet hiervoor worden ingevuld:

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: OpJouwGezondheid (handelsnaam van AlertaVet B.V.)
John F. Kennedylaan 224, 5981WX Panningen
088-0074699
info@opjouwgezondheid.com

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*
herroept/herroepen*

Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

[Naam consumenten(en)]

[Adres consument(en)]

[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.