Gratis verzending vanaf €75.-   
 Vandaag vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden

Ik wens jou gezondheid toe

Wens iemand gezondheid toe in de puurste vorm met een giftbox vol gezonde en biologische producten!

Alles bekijken

Met zorg samengesteld door echte liefhebbers

Iedere keer opnieuw is het een groot vraagteken, wat ga ik deze keer meenemen naar die verjaardag? Wat is origineel, ludiek en ook nog eens leuk om te krijgen? Je bent de vorige keer al met een bos bloemen aangekomen, of een fles wijn. Het wordt nu tijd voor iets anders…

Een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? We proosten altijd op iemands gezondheid. We klinken glazen en er wordt gelachen. “Nog vele gelukkige en gezonde jaren” is wat we iemand toewensen.

Met de gezonde giftboxen van OpJouwGezondheid kun je deze gezondheidswens kracht bijzetten. Een écht origineel cadeau waarbij je zekerweten op gaat vallen wanneer je de huiskamer binnen komt lopen!

Hoe werkt het?

persoonlijk-2

1. Kies je box en voeg een wenskaart toe

Eerst zoek je de box die het beste bij de gelegenheid past. Daarna kun je een wenskaart uitkiezen voor jouw persoonlijke boodschap.

 

afronden-2

2. Kies een bezorgdatum, schrijf je persoonlijke boodschap en rond je bestelling af
Zodra je jouw box en wenskaart hebt gekozen, kun je in de check-out pagina jouw persoonlijke boodschap toevoegen aan de wenskaart. Je kunt hier ook de gewenste bezorgdatum kiezen en invullen waar je de giftbox wilt laten bezorgen.

inpakken-2

3. Wij pakken het cadeautje met zorg voor je in en sturen het op

Nu zijn wij aan de beurt. Zodra we je bestelling hebben ontvangen gaan wij de giftbox voor je inpakken. PostNL bezorgt de giftbox vervolgens op de gewenste plek.

bezorgen-2

4. Laat het pakketje bij de ontvanger bezorgen, of ontvang het zelf om later te geven
Jij kunt kiezen waar je de giftbox wilt laten bezorgen. Wil je de ontvanger aan de deur verrassen, of wil je giftbox zelf geven?

Het verhaal achter OJG

Het begon met een passie voor gezonde voeding, in combinatie met een grote ergernis: een persoonlijk, origineel cadeau zoeken voor een verjaardag. Ik begon steeds vaker zelf leuke cadeaupakketjes samen te stellen. Voor mijn moeder een samenstelling van lekkere theesoorten, voor een vriend een leuk borrelpakket. Dit viel enorm in de smaak, ik kreeg steeds vaker reacties als:

‘Wat leuk dat je er zoveel energie in hebt gestoken’

‘Wat heerlijk, waar heb je dit gehaald?’

‘Dit had ik niet verwacht, wat leuk!’

Ik vind het belangrijk dat producten puur zijn en het liefst gezond. Wanneer je kookt met pure producten proef je het verschil. Het lijkt me zo mooi om dit over te brengen op anderen. Zo is OpJouwGezondheid in het leven geroepen. Mijn passie voor pure, gezonde voeding en de wil om dit soort leuke cadeaupakketten toegankelijk te maken voor iedereen.

Benieuwd wat ik heb samengesteld? Bekijk snel de boxen.

Een gezonde groet,

Suzan

Enthousiast geworden?

Dan wordt het tijd om een kijkje te nemen bij onze gezonde giftboxen! Kies hieronder jouw gelegenheid.
Je kunt er ook voor kiezen om nog alle mogelijkheden open te houden door op "Alle boxen" te klikken.

Gefeliciteerd

Bedankt

Liefde

Beterschap

Vriendschap

Zakelijk

Glutenvrij

Vegan

Staat jouw gelegenheid er niet bij? Niet getreurd! Met een persoonlijke boodschap op het wenskaartje maak je van elke box je eigen gelegenheid.

Special

Regelmatig bedenken we nieuwe boxen speciaal voor feestdagen als bijvoorbeeld Kerst en Valentijn. Op deze manier kun je jouw geliefden verrassen met een cadeau dat perfect past bij de gelegenheid.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle specials? Voer hieronder dan jouw e-mailadres in!

 

Waarom kiezen voor OJG?

Klinkt leuk, gezonde giftboxen met biologische voeding voor iedere gelegenheid.
Maar is dit iets voor mij? Herken jij je in de volgende punten?
Dan zijn we ervan overtuigt dat dit iets voor jou gaat zijn.

Jij…

…vindt het leuk om een cadeau te geven dat echt bij iemand past…

…bent uitgekeken op het standaard bloemetje, parfummetje of drankpakket…

…vindt het leuk om met (gezonde) voeding bezig te zijn…

…wilt een cadeau geven aan iemand die graag met (gezonde) voeding bezig is…

 

Klantervaringen

“Ik was nog niet zo bezig met biologisch eten totdat ik deze box als cadeau kreeg. Een echte verrassing, maar daarnaast ook een kennismaking met biologische producten. En wat is het lekker allemaal!!”

Sanne

“Wat een leuke reacties kreeg ik toen ik met een gevulde box binnen kwam op een housewarming! Het verrassingseffect was compleet toen hij open ging en er het ene na het andere leuke product uit kwam!”

Jim

“Voor mijn verjaardag heb ik een OJG giftbox gekregen. Ik was super verrast door die grote groene doos! Met de inhoud van de doos heb ik veel lekkere en gezonde recepten kunnen maken! Lekker en gezond eten is soms lastig, maar met deze superfoods is het me gelukt! Ikzelf kocht nooit biologische producten, maar heb nu wel het verschil geproefd! Ik vond het ontzettend leuk om de box te krijgen en ik zal hem zeker ook naar vrienden sturen om hen te verrassen met dit leuke idee en de lekkere producten.” Simone

Verras jij iemand met een steuntje in de rug?

Stille armoede, een actueel onderwerp in ons land waar maar weinig over gesproken wordt. Het is overal om ons heen, schrijnende verhalen over heel veel pech en ellende met als resultaat situaties waar bijna niet meer uit te komen valt.

In zo’n situatie is voor gezonde voeding nauwelijks geld, voor een presentje voor jezelf al helemaal niet. OpJouwGezondheid maakt het mogelijk om iemand die leeft in armoede een giftbox te schenken via Quiet500.

Ben jij net zo geïnspireerd als wij? Lees hier meer over hoe wij ons samen sterk kunnen maken om iemand een hart onder de riem te steken